kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till order@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

3 ROLIGA JULPYSSEL MED TAPET

Hanna Wendelbo

Julstjärna_tapet_HannaWendelbo-19.jpg

Det finns så vansinnigt många roliga saker man kan göra med de tapetrester man har fått över efter tapetseringen. I detta blogginlägg har jag samlat tre roliga saker man kan göra med tapet så här i juletid, julstjärna, ministjärna och tändsticksask.

JULSTJÄRNA AV TAPET

JULSTJÄRNA AV TAPET

En vacker stjärna att hänga i fönstret kan du göra själv av tapet. Om du klickar in på detta blogginlägg “JULSTJÄRNA AV TAPET” får du en mall och en beskrivning steg-för-steg. Det kan vara lite pilligt, men har man tålamod och är noggrann löser du det lätt! Tapeten på bilden heter Anemone och finns i kollektionen Apelviken som jag har designat med Midbec.

MINISTJÄRNA AV TAPET

MINISTJÄRNA AV TAPET

Dessa ministjärnor är väldigt roliga att göra och man gör enkelt flera stycken. Gör man flera kan man trä upp dem på tråd och på så sätt få en fin girlang. Klicka in här “MINISTJÄRNA AV TAPET” så hittar du en utförlig beskrivning på hur du gör dem.

TÄNDSTICKSASK KLÄDD I TAPET

TÄNDSTICKSASK KLÄDD I TAPET

Enkelt och lätt kan man förvandla en banal tändsticksask till vackraste designföremålet som gärna får ligga framme. Vill du ha en utförlig beskrivning klickar du in här: “DIY-TÄNDSTICKSASK KLÄDD I TAPET”. Detta pyssel är otroligt lätt att göra och blir fina presenter att ge bort.

Hoppas att detta ska inspirera dig till att börja pyssla! Om du delar med dig av ditt pyssel på Instagram får du hemskt gärna tagga mig, det är så himla kul att se hur kreativiteten får sprudla!

Må gott!

// Hanna