kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

Filippa_grön_flera rapporter.jpg

Referenser

Här kommer en referensbank att byggas med länkar till tidigare mönster jag formgivit

med inspiration från naturen

Hemma jobbar jag bäst!

Hemma jobbar jag bäst!

 

Mitt namn är Hanna Wendelbo-Hansson och jag har jobbat med design sedan jag gick ut HDK 2001. Min passion är blommor och mönster, gärna i kombination. Jag har jobbat med tapeter i flera år och satt min prägel på flertalet tapetföretag på marknaden.

Sedan 2016 driver jag eget företag under mitt varumärke Hanna Wendelbo Design AB. Jag ritar gärna mönster för tyg och tapet i mitt blommiga handmålade manér.

På Instagram @hannawendelbo delar jag med mig av min dagliga inspiration från trädgården och de olika designprojekten jag jobbar med.

 

God Design

Hållbarhet så väl för ögat som för miljön är god design för mig. Det organiska och det som naturen har att erbjuda som inspiration formar ofta mina mönster. Mina mönster skapar jag för hand och tar därför lite längre tid att göra. Men å andra sidan målar jag in en massa kärlek och omsorg i det jag gör. Det är viktigt för mig!

 

Föreläsningar och Workshop

Jag är en van föreläsare och diskuterar gärna färg, form och trender. Trendföreläsningar har jag bland annat presenterat på Stockholm Furniture Fair och Oslo Design Fair.

Workshop, där fokus ligger på kreativitet, håller jag gärna i form av blomsterpill. Uppdragsgivare har tex varit det kreativa nätverket Jane Gbg och Mercedes Benz. Läs mer HÄR.

Designhjälpen

I september 2015 startade jag och min man Martin initiativet @designhjalpen (9.600 följare) på Instagram. Formgivare bidrar med produkter som vi sedan lägger ut på kontot. Intäkterna, mer än 500.000 kr hittills, går oavkortat till Röda Korset och deras hjälp på plats för våra medmänniskor i Syrien. Projektet är just nu vilande.