kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

EKBACKA- DEN NYA TAPETKOLLEKTIONEN ÄR HÄR!

Hanna Wendelbo

EKBACKA_HannaWendelbo_Camille_14004_ok.jpg

Äntligen är den här, min femte tapetkollektion i samarbete med Midbec tapeter! Höstens tapetkollektion är mustig och härlig i sin färgskala, samtidigt som en helt ny neutral färgharmoni får ta plats. Flera nya sorters blommor, så som kamelior och snöklockor har fått flytta in i mina tapetmönster och bildar en rik flora att klä ditt hems väggar med. Här visar jag hela kollektionen som finns i din tapetbutik i slutet på denna vecka!

Camille röd

Camille röd

Camille blå

Camille blå

Camille grön

Camille grön

I Ekbacka finner du det goda livet. I det vackra huset där varje rum sjuder av liv men samtidigt rymmer hemmets harmoni. En solstråle letar sig in och vandrar över golv och väggar. Doften av nykokt kaffe ligger som en förnimmelse i alla rum. På bordet står en bukett med trädgårdens blomster.

Utanför huset står ett par ståtliga ekar som har funnits på denna plats längre än vad någon kan minnas. Under ekträdets breda krona där grenar breder ut sig och skapar en lummig vandrande skugga inbjudande för stilla reflektioner. Ekbladen som skiftar färg på hösten, dalar ner mot marken i brinnande färger. Ekollon som så tacksamt skjuter nya skott på våren med önskemål om nya tusenåriga liv.

Camille är en tapet som är mönstrad av kamelior, snöklockor, krolliljor och ekblad. Inspirationen till detta mönster fick jag en riktigt kall och grå dag i januari då jag besökte Palmhuset i Göteborg och njöt av de blommande kameliorna.

Camille är en tapet som är mönstrad av kamelior, snöklockor, krolliljor och ekblad. Inspirationen till detta mönster fick jag en riktigt kall och grå dag i januari då jag besökte Palmhuset i Göteborg och njöt av de blommande kameliorna.

I kollektionen Ekbacka hittar du sex olika mönster, samtliga skapade i en harmoni för att spela vackert tillsammans. Inspirationen kommer från blommor, blad och och det som kan rymmas i en fantasi om tidlöshet och kärlek. Färgskalan är varm och ombonande, balanserad för att skapa ditt vackraste hem med väggar klädda av mönster och liv.

Camille aprikos

Camille aprikos

Camille vit

Camille vit

Bellis är utformad som en klassisk medaljong där blommorna är uppbyggda av en speglad mönsterform. Jag älskar att rita den här typen av mönster!

Bellis är utformad som en klassisk medaljong där blommorna är uppbyggda av en speglad mönsterform. Jag älskar att rita den här typen av mönster!

Bellis gul

Bellis gul

Ekbacka_HannaWendelbo_Rita_14013 OK.jpg
Ekbacka_HannaWendelbo_Bellis_14018_OK.jpg
Bellis mintgrön

Bellis mintgrön

Ekbacka_HannaWendelbo_Bellis_14017 OK.jpg
Bellis röd

Bellis röd

Bellis grå

Bellis grå

Bellis grön

Bellis grön

Bellis blå

Bellis blå

Papaver är mönstrat av stora vallmo som gärna trivs här i min trädgård. Originalet målade jag upp med flödig tusch, men valde sedan att lugna ner uttrycket en aning och jobba med platta, men dekorativa ytor i blommor och blad.

Papaver är mönstrat av stora vallmo som gärna trivs här i min trädgård. Originalet målade jag upp med flödig tusch, men valde sedan att lugna ner uttrycket en aning och jobba med platta, men dekorativa ytor i blommor och blad.

Papaver beige

Papaver beige

Papaver röd

Papaver röd

Papaver svart

Papaver svart

Papaver blå

Papaver blå

Rosali är ornamentet som jag fått så många förfrågningar om när jag skulle rita. Det behövde ligga och mogna till sig men nu är det äntligen här! Ett tapetmönster som verkligen gör sig på stora som små ytor!

Rosali är ornamentet som jag fått så många förfrågningar om när jag skulle rita. Det behövde ligga och mogna till sig men nu är det äntligen här! Ett tapetmönster som verkligen gör sig på stora som små ytor!

Rosali beige

Rosali beige

Rosali grå

Rosali grå

Ekbacka_HannaWendelbo_Rosali_14006_OK.jpg
Rosali grön

Rosali grön

Rosali röd

Rosali röd

Rosali blå

Rosali blå

Vill du beställa hem prover på tapetkollektionen Ekbacka beställer du det enkelt här: www.midbec.se

Är du nyfiken på mina tidigare kollektioner Blomstermåla, Morgongåva, Apelviken och Lyckebo klicka på vardera kollektionsnamn så kommer du till blogginlägg där jag berättar mer om mitt arbete som tapetdesigner.

Och om jag är nyfiken…? Ja, verkligen! Har du hittat någon favorit ännu?

Kram

// Hanna

P.S Klicka gärna i en like om du gillar detta blogginlägg som du gillar! Då vet jag vad jag ska skriva mer om i framtiden. D.S