kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

VÅRNYHET: DEN PERFEKTA FRUKOSTBRICKAN "GREEN LEAVES" HAR KOMMIT!

Hanna Wendelbo

Frukostbricka_HannaWendelbo.jpg

Den perfekta brickan för frukost på sängen eller för fikan på trappen ute i solen, hur ser den ut? Jo, så här skulle jag vilja påstå. Med sina 38 cm i diameter har den perfekt plats för två kaffekoppar och smörgåsar där till. Brickan, som har fått namnet "Green Leaves" tog jag under armen och gick till Palmhuset för att visa på härligheten i att omge sig med gröna blad.

Monstrera_Palmhuset.jpg
GreenLeaves_HannaWendelbo_Bricka_Palmhuset.jpg

Utanför faller snöflingorna tunga och blöta som det bara kan göra i Göteborg en februaridag. Inne i Palmhuset är det fullt av klorofyll och gröna blad som ger den rätta vitaminkicken. Växthusen är fyllda med gröna växter och brickan kommer verkligen till sin rätt här. Motivet på brickan av gröna blad gjorde jag som en nyårshälsning inför 2018, jag gillar ju att blomsterpilla. Jag tänkte att de gröna bladen inordnande i en cirkel är en bra sinnebild för ett nytt år. Grönt och cirkulärt och nästan som en påminnelse om vår jord.

Brickan är producerad i Sverige och består av formpressad björkfanér med ett skyddande lager av melanmin. Framsidan pryds av mönstret ”Green Leaves” och baksidan är vit med min företagslogotyp. Om man vill kan man diska den i diskmaskin, det ska den hålla för.

Brickan kostar 379 kr och du köper den direkt av mig genom att skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com så återkopplar jag med hur betalningen kan ske. Om du vill att jag ska skicka den går det bra, då tillkommer porto med 58 kr. I dagsläget kan man bara köpa brickan genom mig, men jag lovar att hojta till när jag får en återförsäljare. 

Palmhuset_HannaWendelbo.jpg
Gröna_Blad_Palmhuset.jpg
Gröna_Växter_Palmhuset.jpg
Palmblad_Palmhuset.jpg
HannaWendelboDesign_Bricka.jpg
Kamelia_Palmhuset.jpg
Bricka_gjutjärnsbänk_HannaWendelbo.jpg
Vattenväxter_Palmhuset.jpg

Visst är Palmhuset en makalös byggnad? Växthuset byggdes 1878 med Kristallpalatset i Hyde Park i London som förebild. Allt sedan dess har det varit en uppskattat smultronställe mitt i centrala Göteborg. Jag älskar att smita in hit så här års, när vädret är för gräsligt på utsidan och njuta av allt det gröna spirande, så som palmer och blommande kamelior. Det ger mig hopp om livet och fyller på med massa härlig energi. Det är ju ändå något visst med gröna blad!

Palmhuset_Göteborg.jpg
Palmhuset_Göteborg_Vinter.jpg

Palmhuset i Trädgårdsföreningen har alltid varit en speciell plats för mig och om bara någon vecka ska jag vara tillbaka här igen. Då ska jag och mina vänner på Midbec ha lanseringsevent här för min nya tapetkollektionen Morgongåva som kommer ut i butik den 14 mars. Ska bli en häftig miljö att exponera mina nya tapeter i, det ser jag verkligen framemot! 

Må gott!

// Hanna Wendelbo