kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

MERCEDES-BENZ VIP-FEST

Hanna Wendelbo

Mercedes_VIPParty_discokula_HannaWendelbo

Fredagen den 21 juli ägde Mercedes-Benz VIP-fest rum på Restaurang Sand i Båstad. Den gröna inramningen med blad och blommor stod jag för. Uppdraget var enormt stort och bestod av flera olika delar, entréportal, sceninramning, bordsdekorationer och en bladinstallation som fungerade som avskärmning mellan restaurangens olika funktioner. Tidigare i veckan gjorde jag även 3 andra locations för Mercedes  i Båstad, läs om det HÄR.

HannaWendelboDesign_Blomsterstyling_Mercedes

Ett så här stort uppdrag löser man ju självklart inte själv utan jag skickade ut en efterlysning om assistent i mina kanaler och fick många fina svar (tänk att det är så många som kan tänka sig att hjälpa till mitt i sommaren!). Valet av assistenter föll på Helena Troedson och Lina Alexandersson, och bättre team kan jag inte tänka mig! Trots hårt och slitigt jobb så var detta något av det roligaste jag någonsin gjort, och mycket tack vare dessa grymma tjejer! Jag älskar verkligen att jobba i ett team, när man tillsammans jobbar sida vid sida mot en gemensam målbild är så tillfredställande.

Mercedes_Entrence_VIPParty_HannaWendelbo
Mercedes_VIP_Discoball
Mercedes_Entreportal_Blomsterstyling_HannaWendelbo

En fest i denna dignitet, med bland annat Hugh Grant på röda mattan, behöver en maffig entré. Under hela förmiddagen då vi stod och monterade entréportalen stannade folk på väg mot tennisen och frågade vad som stod på, tog bilder och kom med uppskattande kommentarer. Vet inte hur många gånger vi fick svara att vi dekorerade för Mercedes-Benz VIP-fest! Ett oväntat med väldigt trevligt inslag. Framsidan fick inslag av bland annat hortensia i blått, ljusblått och vitt, medan insidan höll vi lugnare. På kvällen när det blev mörkt, tändes belysning inne i portalen vilket gav den ett otroligt mäktig känsla.

Mercedes_VIP_Stage_HannaWendelbo
Mercedes_Blomsterstyling_HannaWendelbo
Mercedes_VIP_Scendekoration_HannaWendelbo

Scenen dekorerade vi på liknande sätt som entrén. Det var riktigt roligt att uppleva den på plats under festen då först Icona Pop stod på scen och därefter Stephen Simmonds. Det var en skön känsla att vara med och bidra till det kreativa helhetsintrycket som showen innebar. 

Mercedes_VIP_Blomsterstyling_HannaWendelbo
Mercedes_Palmblad_HannaWendelbo
Mercedes_Lounge_HannaWendelbo

För att förstärka den gröna känslan dekorerades ståborden och soffborden i loungen med gröna blanka blad, så som monstrera, filodendron och palmblad. Så snyggt när bladens olika texturer får spela mot varandra. För att lyfta fram detta stack jag ner bladen i raka enkla vaser i klarglas i olika höjder.

Mercedes_VIP_Restaurang_Sand_HannaWendelbo
Mercedes_HannaWendelbo_Blomsterstylist

Som avskärmning in till restaurangen Sand gjorde vi en hängande installation av liknande blanka blad och vita prärieklockor. Min vision var att det skulle upplevas som en mönstrad vägg, men som samtidigt var genomsiktlig. 

HannaWendelbo_Blomsterstylist
Mercedes_VIP_Buffebord_HannaWendelbo

Bufféborden i anslutning till de hängande bladdraperiet fick även sin beskärda del av gröna blad. Och champagne.

Mercedes_VIP_RestaurangSand_HannaWendelbo

Avslutningsvis vill jag rikta ett stort tack till teamet om och kring Mercedes-Benz som gav mig förtroendet att utföra detta uppdrag. Att få vara med och bidra med mitt specialområde för att uppnå en större vision och upplevelse är helt fantastiskt! Ett drömuppdrag av bästa sort!

//Hanna Wendelbo