kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

BLOMSTERSTYLING FÖR MERCEDES BENZ I BÅSTAD

Hanna Wendelbo

Under två veckor i juli äger de legendariska Tennisveckorna rum i Båstad. Den lilla byn fylls av energi och event och är en självklar plats att njuta sommaren på. Mercedes-Benz är ett av de företag med mäktig närvaro på plats. Jag har fått den stora äran att blomsterstyla tre av deras locations på plats, ett riktigt drömuppdrag!

Mercedes_Benz_Lounge_Båstad
Mercedes_Benz_VIPLounge_SwedishOpen

Mercedes-Benz Lounge ligger med bästa läge för att överblicka både tennisen, havet och alla de människor som rör sig i området. Inredningen i loungen är designad av Concept Store och är en visuell syster till pop-up butiken som Mercedes-Benz hade under våren i Stockholm på NK.

Mercedes_Benz_Tennis_Båstad
Mercedes_Benz_aeroteket
Mercedes_Benz_Lounge_Båstad
Mercedes_Benz_Blomsterstyling_HannaWendelbo

För att ytterligare förstärka uttrycket som fanns i pop-open i Stockholm (där jag hade 3 blomstermandala event) har jag stylat loungen med gröna blad, så som tex monstera och airplants. Airplantsen som kommer från Aeroteket har jag blivit helt kär i under denna styling! Dessutom adderade jag palmer, ormbunkar och strån för att förstärka känslan av sommar vid havet. De fantastiskt fina krukorna kommer från en annan favoritbutik, Hedentorps Plantskola, ett måste om du är i trakterna!

Mercedes_Benz_Lounge_SwedishOpen
Mercedes_Benz_Blomsterstyling

Känslan i loungen är varm, välkomnande och inbjudande. En plats jag gärna tillbringar tid på de kommande veckorna. Man har ju onekligen bra vy över tennisen!

Båstad_Tennis

I Tennisgallerian har Mercedes-Benz en popup butik med försäljning av olika produkter. Stringhyllan på väggen där flertalet produkter exponeras har mjukats upp med inslag av växtlighet. Känslan jag ville åt är att det ska kännas varmt och välkomnande och att man gärna kan bli inspirerad att plocka in mer växtlighet i sin inredning hemma. De gröna bladen och luftplantorna bidrar till denna känsla. 

Mercedes_Benz_Tennisgallerian
Mercedes_Benz_airplants
FlapJack_HannaWendelbo
Luftplantor_Aeroteket
Mercedes_Benz_Tennisgallerian
Aeroteket

Fredagen den 21 juli äger den stora Mercedes-Benz VIP-festen rum, ett event som är något utöver det vanliga. Även här har jag fått uppdraget att göra blomsterstylingen, och den kommer bli något utöver det vanliga, men hur det ser ut får bli en överraskning till festen. Jag kan avslöja att vissa element kommer kännas igen från detta uttryck, men ta sig helt nya propotioner! Mer om det senare!

Njut av sommaren!

/Hanna Wendelbo