kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

FAVORIT I REPRIS: BLOMSTERMANDALA WORKSHOP MED MERCEDES BENZ

Hanna Wendelbo

Mercedes_Benz_PopUp

Den 20 april kl 18-20 är det dags för Mercedes Benz att bjuda in till en blomstermandala workshop med mig i Stockholm igen! En favorit i repris, helt enkelt. De två kvällarna i januari i samband med Formex blev snabbt fullbokade så nu kommer chansen åter. Jag utlovar en kreativ kväll i blombladens förtrollade värld.

MercedesBenz_HannaWendelbo

I en inspirerande workshop lär jag ut hur man gör en blomstermandala och varför man mår så bra av att göra det. Jag visar också hur man förevigar sitt blomsterpill och roliga appar i smartphonen som gör att man kan leka med sina bilder på många roliga sätt!

Blomstermandala_MercedesBenz
Mercedes_Benz_Blomstermandala_Workshop

Att skapa blomstermandalas är både rogivande och kreativitetsstärkande, en riktig energiborst som får vårkänslorna att spritta. Även denna gång kommer vi att jobba med blommor i säsong från Blomsterfrämjandet.

Blomsterfrämjandet_mercedesBenz

Under kvällen får du prova att skapa de mest fantastiska blomstermandalas genom att plocka sönder blommor ner till sina minsta beståndsdelar, iaktta dem och sedan placera ut dem i olika vackra mönsterformationer. Jag kommer ge dig tips och tricks för att ta bästa bilden på ditt blomsterpill. För dig som vill posta bilder i sociala medier delar vi med oss under hashtaggen #mercedespopupse 

Blomstermandala_Workshop
Mercedes_Benz_Blomsterpill_HannaWendelbo

De två inspirationskvällarna som var i samband med Formex i januari blev snabbt fullbokade så är du sugen skynda dig att boka genom att skicka ett mail till ulrika.gorefalt@plodder.se Mercedes Benz bjuder på workshopen, men platserna är begränsade, så tveka inte!

HannaWendelbo_mercedesBenz

Jag hoppas att vi ses i Stockholm den 20 april!

/Hanna Wendelbo