kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

PASSIONEN FÖR ATT DEKORERA

Hanna Wendelbo

HannaWendelbo_äggmålning

Påsken kan vara min favorithögtid. Dels så är den inte så fast i traditioner, men får göra lite som man vill och dels är påsken också den verkliga starten på våren. En annan härlig sak med just påsken är att man helt ohämmat får lov att dekorera ägg. Och är det något jag passionerat älskar så är det att måla dekor!

HannaWendelbo_reservage_ägg

På sistone har jag jobbat en hel del med reservage när jag målat mina mönster och bilder och se där, det funkar tydligen på ägg med!

HannaWendebo_Bläckblå_ägg

Äggen målade jag på rikligt med bläck. Färgkombinationen vitt och blått är mig för evigt kär.

HannaWendelbo_målade_ägg

Så här blev resultatet av den lilla workshopen. Tre av äggen har jag målat, ett har min fantastiska designkollega Anna Elzer Oscarsson målat och ett har min 6-åring målat. Kan du gissa vem som har gjort vilket?

Får ser hur jag dekorerar äggen till påsken, nu har jag börjat värma upp i alla fall!

/Hanna Wendelbo