kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

BLOMSTERMANDALA-WORKSHOP I SKÅNE

Hanna Wendelbo

Hjärtligt välkommen på Blomstermandala-workshop den 22 maj i samarbete med Skumpa & Spalje och Hemslöjden i Skåne. Kvällen börjar med mat, dryck och en inspirerande föreläsning om hur du kan maxa din kreativitet. Därefter sätter vi igång med att plocka sönder säsongens blommor ner till sina beståndsdelar för att sedan dekonstruera dem och skapa blomstermagi.

Jag kommer ge dig handfasta tips på hur du lägger ut blombladen med olika metoder och kreativa Appar på din smartphone som ytterligare kan förstärka ditt skapande.

Kvällens mat presenteras av matkreatör Susanna Bill, som driver Susannas Mat i Malmö. 

Biljetter till eventet köper HÄR, senast den 8 april. Antalet platser är begränsat så vänta inte för länge med din anmälan!

Blomsterpillet fungerar som en kreativ katalysator, och riktar sig inte bara till dem som har kreativa yrken utan även till dig som vill få in mer kreativitet i ditt vardagliga liv. Vi fokuserar på görandet, processen, eller tänka-utanför-boxen som man brukar säga. 

När man uppmanas att blomterpilla jobbar man med alla sinnen, inte minst känseln, lukten och synen. Sinnen som man mår bra av att träna upp. Koncentrationen måste vara fullständig på det man har framför sig och på så sätt blir det en mindfullness övning i sig.

Det tacksamma med att jobba med blomblad är att allt blir vackert. Olika former, färger och ytor finns i växtmaterialet vilket gör att man tvingas att stanna upp och reflektera. Jag kan lova en kväll fylld av inspiration, kreativitet och nya tankar!

Vill du kika på hur det såg ut när jag gjort liknande event kika HÄR och HÄR.

Hoppas vi ses!

/Hanna Wendelbo