kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

LAMBI-NYTT MÖNSTER PÅ GÅNG!

Hanna Wendelbo

Lambi_HannaWendelbo_Blue

Snart ska jag få lov att berätta och visa mitt första jobb som frilansdesigner. I början på maj kommer nämligen det mönster som jag har ritat för Lambi som hamnar på toalettpapper och hushållspapper ut i butik. Mönstret är hemligt ett par dagar till men bilderna kan kanske ge dig en känsla för vad som komma skall?

Lambi_HannaWendelbo_Inspiration

Ser framemot lanseringen och så nyfiken på mottagandet!

/Hanna Wendelbo