kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

GREENERY-ÅRETS FÄRG ENLIGT PANTONE

Hanna Wendelbo

Pantone_Greenery_HannaWendelbo

Varje år presenterar färginstitutet Pantone årets färg, och just i år föll valet på Greenery. Som namnet antyder är det en ganska kulört grön färg, tonad åt det gula hållet. Grönt känns som en hoppfull färg inför det nya året och enligt Goethe så är just grönt den mest harmoniska färgen. 

Greenery_Pantone_Garden_Moodboard_HannaWendelbo

Det sägs också att människans öga är som mest känslig i det gröna registret och med de tankarna tog jag mig ut i trädgården för att försöka fånga "Greenery". Jag hamnade långt ifrån rätt, men jag gläds ändå åt att, trots att det är januari, finna växtliga liv som så starkt signalerar hopp och ger ett löfte om den stundande våren.

HannaWendelbo_Snödroppar

I en av rabatterna finns snödroppar som nyfiket har börjat kika upp. Jag grävde upp ett par för att ta in och driva på i värmen inomhus. Och sedan fantiserade jag om hur de kommer att se ut när de blommar ut. Våren väntar runt hörnet.

HannaWendelbo_Pantone_Greenery

Grönt är en härlig färg att utforska med akvarell. Det fascinerar mig att se hur olika blå pigment tillsammans med olika gula sammansmälter och blir en helt egen färg, jag vill påstå att grönt är skönt!

/Hanna Wendelbo