kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

VARBERGS STADSHOTELL OCH DESIGNBLOGGARNA

Hanna Wendelbo

När jag var liten var en av mina favoritböcker Eloise. Den var otroligt fint tecknad, mestadels i svart och vitt med med accenter i rött och rosa. Berättelsen handlade om en liten flicka som bodde på hotellet New York Plaza med sin barnflicka och hund. Hon hade tokiga upptåg för sig och hotellpersonalen spelade en stor roll i historien. Lite den känslan drabbade mig mig när jag checkade in på Varbergs Stadshotell i helgen med mitt nya gäng Designbloggarna.

Varberg_Stadshotell_Hanna_Wendelbo

Att slänga ner en blombukett i champangeshinken kändes precis så där lagom härligt lyxigt och dekadent. Kände mig lite busig, precis som Eloise.

Varberg_Stadshotell_Suite

Älskar att väggarna pryds av den vackraste Rubelli-tapeten. Sa jag att jag älskar tapeter? Och att ha ett badkar precis bredvid den gudomliga sängen, det hade Eloise älskat!

Hotellfrukost_Varberg_Stadshotell

Och det här sedan att få äta hotellfrukost... 

Designbloggarna_Varberg

Anledningen till att jag fick möjlighet att bo på Varbergs Stadshotell är det här gänget som utgör Designbloggarna. Inom kort kommer jag att börja blogga under portalen, där man sätter engagemang och kunskap i första rummet. Jag ser framemot att leverera trendspaningar, betraktelser och tips om det gröna rummet! Att få möjlighet att utvecklas tillsammans med dessa fantastiska människor känns som ett otroligt stort privilegium.

Hanna_Wendelbo_Designbloggarna

Upphovsmannen bakom bloggnätverket är TrendStefan, Sveriges meste och bäste trendhunter som i år firar tre-års-jubileum med Designbloggarna. Vid sin sida finns Stina Lodén, kunnig nestor inom dagstidningsvärlden med en stadig bas i den digitala utvecklingen. 

Jag kunde mycket väl, likt Eloise, stannat på hotellet ett bra tag till i en härlig egen bubbla. Hotellvistelser i allmänhet, och detta hotell i synnerhet, är en skön verklighetsflykt. Men när man sedan återvänder till sitt egna liv där man på förskolan möts av det största leendet och mjukaste kramen vill jag inte vara någon annan än just mamman till min egna lilla Eloise, med burrigt blont hår och glittrande busiga ögon. Påfylld med massa nya kunskaper, idéer och inspiration!

Tack för den här gången, Designbloggarna och Varbergs Stadshotell!

/Hanna