kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

KREATIV WORKSHOP MED JANE GBG

Hanna Wendelbo

I veckan var jag inbjuden som föreläsare och workshop-ledare för det kreativa kvinnliga nätverket Jane Gbg. I lånade lokaler hos Creative Loop kom 40 personer för att lyssna på mig prata om den kreativa processen, hur man trendspanar, vad kreativitet är och några tips och råd om hur man får kreativiteten till att flöda just precis då när man behöver den. Efter det körde vi igång workshopen med blomsterpill. Alla fantastiska växter kom från Blomrum och jag kan inte nog tacka dem för deras generösa bidrag till denna kväll.

Hanna_Wendelbo_kreativ_workshop_janegbg.jpg

Koncentrationen som infinner sig i ett rum när 40 stycken kreativa människor får utmana sig själva i färg, form och motorik är magiskt.

Hanna_Wendelbo_kreativ_workshop_blomsterpill

Utmaningen är att titta på växternas färger och former och skapa något utan att värdera om det är fin eller fult. Poängen är att man vill komma åt görandet för att komma till det stadie där man bara känner flow. Hela övningen är en träning i att vara i nuet och vara nöjd med det.

Hanna_wendelbo_kreativ_workshop_blomstermandala

Varje kursdeltagare får ett svart ark där man sedan får leka runt med blommornas olika former och färger. Resultaten är magiska! 

I och med att detta är förgängligt skapande, resultatet går inte att spara, så är det enda sättet att föreviga det på genom att ta en bild. Och om man vill avancera och ta det till nästa nivå, kan man använda olika appar för att skapa mönster av sin bild. 

Hanna_Wendelbo_Kreativ_workshop_facefoliage

Är du nyfiken på hur blomsterpillet såg ut denna kväll så kika in på Instagram under #janesblomsterpill. Under den hashtagen ligger bilder från denna kväll, men även bilder från en workshop jag höll för samma nätverk men i Jönköping för två år sedan. Något sort intryck gjorde jag nog då eftersom jag nu två år senare var välkommen till Göteborg! 

Jag tycker det är otroligt roligt att hålla den här typen av föreläsningar och workshop. Min erfarenhet säger mig att det är många olika yrkeskategorier som blir inspirerade av just denna övning. Vill du boka mig till ditt nätverk eller arbetsplats är det bara till att skicka ett mail. I vår stressade och uppskruvade vardag är det inte så dumt att få varva ner och landa i sin egen mindfulness. 

 

Må gott!

/Hanna Wendelbo