kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

ATT BINDA EN ENKEL KRANS

Hanna Wendelbo

Fick så vackra kvistar eucalyptus i förra veckan då jag blev avtackad av mina kollegor på Sandberg Wallpaper. Perfekt material till en krans tänkte jag! Älskar verkligen att binda kransar oavsett årstid. Eucalyptus-bladen håller sig otroligt fina väldigt länge och är perfekta för kransar så här års!

Hanna_Wendelbo_kransmaterial

Jag gick och plockade några söta små nypon från vildrosbusken som växer utan för knuten. Tänker att det är fint med små röda bär som kontrasterar mot det torra gröna.

Hanna_Wendelbo_blogg_Binda_krans

Stommen har jag fått av mina fina vänner på OddBirds och den har jag återanvänt flera gånger! Såg även att Blomrum har liknande i massa olika storlekar när jag var där igår. När jag binder en krans klipper jag ner grenarna i mindre bitar och buntar ihop dem i små buketter som jag lindar tråden runt. Viktigt är att man nyper åt ordentligt, annars finns risken att det gröna vrider sig runt den tunna stålringen och då blir det inte alltid så jämnt och snyggt.

Hanna_Wendelbo_blogg_julkrans

Gillar att själva stommen är så stor och tunn, det gör att kransen blir maffig men ändå väldigt nätt, precis så som jag vill ha den!

Hanna_Wendelbo_blogg_krans

Hängde upp den på dubbeldörrarna på verandan, på så sätt kan jag njuta av den från insidan och småfåglarna på utsidan! Härligt med de gröna bladen och röda bären som kontrast mot det bruna  i trädgården som börjar gå in i sin vintervila. Nöjd.

Må gott!

/Hanna Wendelbo