kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

#INSTAMEETGBG PÅ HOTELL BELLORA

Hanna Wendelbo

Jag har ett gäng fantastiska kreativa vänner som jag försöker träffa då och då. Vi kallar oss #instameetgbg. Vi har connectat med varandra på Instagram för ett par år sedan och försöker träffas så ofta tillfälle bjuds. Ett värdefullt umgänge där man fritt kan få bolla sina kreativa utmaningar i vardagen och där diskussionerna snabbt svänger från det ena till det andra.

Hanna_Wendelbo_blogg_Hotell_Bellora

Vi möttes upp på Bellora. Kontrasterna var stora när jag stretade fram på Avenyn i novembermörkret och sedan landade inne i värmen på restaurangen. Fredrik Toreskog, som är marknadschef för Ess Group som driver bland annat Bellora kom och pratade en stund. En man med ett imponerande CV, men med endast ett år på just detta företag. Klart man blir nyfiken på varför han valt som han har gjort i livet. Förstår att han valde detta jobb, det känns onekligen sympatiskt att jobba på ett företag som bygger sin verksamhet efter värdeorden passion, professionalism och busighet. Funderar mycket själv på vad som bygger bra företag och vilka olika drivkrafter man som människa kan ha i livet.

Hanna_Wendelbo_Instameetgbg

Och just det där med drivkrafter var ett ämne som vi fortsatte att prata om hela kvällen. Och vilka val i livet man gör för att må bra. Elin, Joanna, Charlotte, Li, Cattis, Elisabeth, Lotta, Karin, jag är så glad över att få lufta och studsa mina tankar mot er om hur jag vill utveckla mig själv och mitt företagande i framtiden. En sak är säker, fler sådana här kvällar med #instameetgbg tänker jag skriva upp på min önskelista!

OBS! Måste tipsa om att Bellora just nu har en tävling på sitt Instagram där man kan vinna en söndags-övernattning med romantisk italiensk middag och allt det där härliga som hör en riktigt bra hotellvistelse till! Gå in på Belloras Instagram, reposta en bild och motivera varför och med vem du vill uppleva ett dygn av söndagsmys på hotellet. Märk ditt inlägg med #valentinosundays #hotelbellora och glöm inte tagga @hotelbellora. Håll tummarna för att du är vinnaren på söndag den 20/11!

Må gott!

/Hanna Wendelbo