kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

EN MORGONTUR I TRÄDGÅRDEN

Hanna Wendelbo

Hanna_wendelbo_blogg_blad

Min tredje dag som egen företagare och jag vaknar upp till en trädgård sockrad med frost. Jag tar en sväng i trädgården, med andedräkten som en rykande kvast ur munnen. Kylan biter i näsan och små vattendroppar bildas på halsduken jag virat om mig. 

Hanna_wendelbo_blogg_frostiga_blad

Bladformerna blir så otroligt tydliga med ett lager frost på sig.

Hanna_wendelbo_blogg_garden

I de här tuvorna växte för ett par veckor sedan en skog av rosenskära. Tycker det är så vackert med fröställningarna av jätteverbenan, rosenflockel och trädgårdsiris. I portalen har vi hängt en liten ljusslinga som blinkar hemtrevligt när mörkret faller allt tidigare på novemberdagen.

Hanna_wendelbo_blogg_syren

Syrenens frusna blad ser nästan ut som lena elefantöron där de hänger och vajar i vinden. Småfåglarna tjattrar i buskarna. Har serverat dem ett gottebord med olika frön, nötter och frukt. Ser så roligt ut när hoppar runt och stojar som på ett bättre kalas.

 

Hanna_wendelbo_blogg_skiss

Går in och blir så oändligt sugen på att rita fåglar. Och det kan jag faktiskt unna mig att göra, jag bestämmer ju själv över min egen tid! Tar fram de fina pennorna jag fick av mina underbara designkollegor när jag slutade mitt jobb och gör en snabb skiss av någon sorts hittepå-fågel. Lite koltrast, lite hackspett, kanske lite pilfink också. Och sedan tar jag en kopp kaffe till. Blir en bra dag det här!

 

/Hanna Wendelbo