kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

ETT AVSLUT OCH EN NY START

Hanna Wendelbo

Hanna_Wendelbo_blogg_solros

Sedan jag gick och utbildade mig till designer på HDK har jag tänkt att jag skulle driva eget företag som formgivare, men det ena jobbet roligare än det andra har avlöst varandra till en otroligt spännande och lärorik tapetkarriär. När jag läste på skolan var jag lika intresserad av det tvådimensionella dekorativa som det tredimensionella formstarka uttrycket, men i mitt yrkesverksamma liv har jag blivit något av en specialist på mönsterskapande på tyg och tapet. Och oj som jag älskar detta! Jag ser mönster överallt och jag mår verkligen bra när handen får leta sig fram över pappet och hitta nya krumbukter och slingor.

Hanna_Wendelbo_Blogg_Hostmandala

Men efter 16 år i branschen är jag nyfiken på att ta reda på om jag kanske kan något annat? Kanske kan jag rita den perfekta vasen till alla mina blombuketter? Eller kanske att jag kan skapa något mer av mitt blomsterpillande? Sådana saker tänker jag klura ut den kommande tiden, och jag hoppas innerligt att du vill följa med mig på min resa! Det kommer bli tufft arbete så jag kommer verkligen uppskatta ett peppande ord eller två från just dig!

Har du en idé om samarbete? Tveka inte att kontakta mig, just nu är min agenda lite lagom luftig...!

Kram

Hanna Wendelbo