kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

LITE GRÖNT TILL ADVENT

Hanna Wendelbo

Jag gick upp på kullen bakom huset och plockade mig lite mossa, tallkvistar och några små videkisar. På söndag är det advent och varje dörr kan gärna få ha en egen krans. Uppe från kullen har man utsikt över hela fjorden. Solen silade genom molnen och havet började glittra.

Hanna_Wendelbo_en_korg_med_skogsgrönt

Naturens former är så förunderliga. Stensötan är en favorit.

Hanna_wendelbo_Herba

Jag har några tunna stålringar som jag brukar klä med växter efter säsong. Jag gillar kransar som är tunna, yviga och så här års i gröna toner. Har en hel mapp på Pinterest som är fylld med inspiration.

Hanna_Wendelbo_mosskrans

I kransen blandade jag vitmossa, enkvistar, grankvistar och lite vide. 

Hanna_Wendelbo_granriskrans

En enkel och lite yvig krans som snart får flytta ut på ytterdörren. Närodlad och närproducerad, fint så. Får bli min fredagsbukett denna vecka, kika in hos Linda så förstår du vad jag menar!

Hanna_Wendelbo_advenstkrans

Jag tänkte att jag ska ha en kväll med julmys och kransbindning i en underbar lokal här i stan inom kort, vill du vara med håll koll på min Insta så berättar jag mer där!

Önskar er alla en trevlig första-advents-helg!

/Hanna Wendelbo