kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

BLOMSTERMANDALA POP-UP I DRÖMLOKALEN

Hanna Wendelbo

På söndag äger Urban Garden Day rum här i Kungsbacka och i samband med detta håller jag på att ta en fantastisk lokal i besittning mitt i centrala stan. Lokalen har det perfekta ruffa uttrycket, fullt med historia och uttryck och här tänker jag bygga upp min egna blommiga värld. Under dagen kommer två blomstermandala workshops (12-13:30 och 15-16:30, tyvärr slutsålda) äga rum och då är det begränsad entré till lokalen, men alla övrig tid är man mer än välkommen att göra ett besök.

Blomstermandala_popUp_HannaWendelbo_UrbangardenDay
Blomstermandala_popup_HannaWendelbo_Kungsbacka

Enklare hembakt fika, prints och lite blommor kommer finnas till försäljning om allt går som det ska. Dessutom kommer den smyckade lokalen i sig vara värt att uppleva på plats. Just nu känns den som en vit kanvas som ropar på att få en blommig skrud. 

HannaWendelbo_Blomstermandala_popUp
Blomstermandala_popUp_HannaWendelbo

Till lokalen på Kyrkogatan 2, in på gården, tar man sig enkelt från Kungsbacka station om man kommer med tåget, några minuters promenad söderut och man är på plats. Bilen parkerar man enklast på Lindens Torg, precis på andra sidan ån.

Kyrkogatan_Kungsbacka_HannaWendelbo
HannaWendelbo_lupiner

Under denna dag händer otroligt många härliga saker i Kungsbacka, bland annat har kreatör Johan Brink öppens studio och visar röntgenbilder av växter tagna av Tor G. Nitzelius. Om någon känner igen Johans namn så kan det vara från hans fantastiska galleriverksamhet på Vallgatan 12 i Göteborg. Och som vanligt när Johan är inblandad är det bara så bra!

Urban_Garden_Day_Kungsbacka_HannaWendelbo

Dessutom så är 15 stycken trädgårdar öppna för besök under dagen kl 12-18 i centrala Kungsbacka. En av de mest inspirerande trädgårdar jag någonsin satt min fot i är Nordgården på Smidesgården 10 hos Claes och Lena. Där finns verkligen allt i en fantasifull harmoni.

Och är det så att du blir hungrig så kan jag varmt rekommendera dig till att ta en vego-burgare hos StreetFriends på Brända Tomten, där står Martin och lagar mat med mycket kärlek och alltid lika gott humör!

Varmt välkommen till Kungsbacka på söndag! 

/Hanna Wendelbo