kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

HÄNG MED PÅ #FOTOUTMANINGMARS2017!

Hanna Wendelbo

Fotoutmaningmars2017_HannaWendelbo

För fjärde året i rad har jag tagit initiativet till en kreativ utmaning på Instagram i månaden mars. Varje dag har ett nytt tema, fritt att tolka utifrån eget tycke och smak. Man kan vara med alla dagar eller de dagar då lusten och tiden finns. Huvudsaken med fotoutmaningen är att vi tillsammans boostar kreativiteten. Det finns inga regler eller pekpinnar, det enda man behöver göra är att publicera en bild på temat och märka upp med #fotoutmaningmars2017 på Instagram.

Jag är väldigt förtjust i homonymer, dvs ord som har två olika betydelser, flödet på Instagram blir så spännande när man kan tolka på så olika sätt! Men jag har precis som föregående år även gjort en engelsk lista på orden.

Fotoutmaningmars2017_English_HannaWendelbo

Jag har sedan förra året ett konto på Instagram som heter @fotoutmaningmars2017 där jag varje dag repostar några bilder som har fångat mitt öga i flödet. En stor del av nöjet med fotoutmaningen är att hitta nya inspirerande konton att följa! 

För att du ska få mesta möjliga ut av Fotoutmaningmars2017 vill jag ge dig 3 tips:

  • Våga ta ut svängarna i ditt bildspråk! Ta en fundering på vinkel, ljus och komposition, men framför allt våga att utmana dig själv. Tanken är fotoutmaningen ska boosta dig i din kreativitet och göra mars till en riktigt rolig och utvecklande månad!
  • Posta gärna nytagna bilder, men det är inget tvång! Om nöden kniper en dag så är det helt ok att ta en gammal bild som passar in på temat. Men tagga inte upp gamla bilder i flödet som inte har med temat att göra, det blir tillräckligt många ändå.
  • Kommentera på andras bilder utifrån att ge positiv feedback! Det blir så mycket roligare att vara med när man känner att det faktiskt är någon som ser vad för fiffigt man hittar på! Lägg gärna lite tid på att kika runt i flödet och säg hej, det är ju ett socialt media vi befinner oss på.

Föregående år har det när månaden är slut legat runt 40.000 bilder under respektive hashtag, ganska imponerande vilken kreativitet som släpps loss samtidigt som ljuset återvänder till vårt land!

Hoppas att ni vill hänga med i utmaningen, mig hittar ni på Instagram som @hannawendelbo. Vi ses i flödet!

/Hanna Wendelbo

 

 

Nyfiken på föregående års teman? Så här har de sett ut: 

#Fotoutmaningmars2016

#Fotoutmaningmars2016

#Fotoutmaningmars2015

#Fotoutmaningmars2015

#Fotoutmaningmars2014

#Fotoutmaningmars2014