kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

XMAS TIME WITH HANNA WENDELBO

Hanna Wendelbo

Xmastimewithhannawendelbo.jpg

För att fira det fantastiskt fina mottagandet av min kurs Kickstarta din Kreativitet för Brillbee har jag teamat upp med den bästa leverantören av konstnärsmaterial, Winsor & Newton så att du kan vinna finaste akvarellkiten så det verkligen inte längre finns några ursäkter för att börja måla!

Akvarell-blåklint.jpg

SÅ HÄR GÅR DET TILL:
1. Tävlingen äger rum på mitt konto på Instagram, där ska du gilla filmen jag har lagt upp där jag målar en krans i akvarell.

2. Därefter vill jag att du tipsar två vänner som du också tycker ska vara med och tävla.

3. Men, det är inte allt, för jag tänker verkligen tvinga dig till att fatta penna eller pensel i hand...! Jag vill att du ska skapar ett julkort, du får helt själv välja teknik, det har ingen betydelse, som du sedan postar på Instagram och använder hashtaggarna #alliwantforchristmasiswinsorandnewton och #xmastimewithhannawendelbo Jag påstår inte att det är en lätt tävling, men så är priserna ovanligt fina också!

Första-pris-Akvarell-HannaWendelbo.jpg

Första pris är ett stor rejäl plåtbox med 12 st akvarellfärger i konstnärskvalitet. I boxen finns det möjlighet att komplettera med ytterligare 12 färger om man vill. Akvarellblocket som ingår i detta kit är det bästa att ha med sig när man ska skissa på någon spännande plats. Kallpressat och i 100 % bomull är det en fröjd att måla på!

Andra-pris-Akvarell-HannaWendelbo.jpg

Andra pris är detta fina reseetui med 12 färger i Cotmans-kvalité från Winsor & Newton. I de två locken kan man blanda färg som man vill. Till detta kommer ett jättefint block som är perfekt när man ska skapa vykort och skicka till nära och kära!

Tredje-pris-Akvarell-HannaWendelbo.jpg

Tredje pris är det perfekta resekitet för akvarellfärger. Som du kanske har sett är det denna lilla box jag själv använder och som jag tar med mig överallt. I boxen finns 14 färger i Cotmans kvalité och dessutom ryms en fiffig pensel med en hylsa där man kan ha vatten i. Jag älskar verkligen denna lilla ask av möjligheter och är så glad för att ge någon chans att upptäcka alla härligheter detta skrin innebär! Till detta medföljer papper som är perfekt att måla vykort på.

akvarell-stranden.jpg

Tävlingen är öppen för alla som bor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Den 17/12 kl 22.00 stänger tävlingen. Kort därefter utser jag tillsammans med Winsor & Newton Nordic de tre vinnarna, vårt beslut kan inte överklagas.

Om du känner att du saknar inspiration kan du kika in hos mig på Instagram varje torsdag kl 20:45 då jag sänder Live. Imorgon tänkte jag visa just lite tips och tricks om man vill måla sina egna julkort. Dessutom finns ju alltid kursen Kickstarta din Kreativitet som jag är mäkta stolt över!

 

Länge leve kreativiteten!

// Hanna Wendelbo