kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

ANGEL WINGS 1

Hanna Wendelbo

Angelwings1_HannaWendelbo

Det fanns en pojke i vår stad som för två år sedan fick blodcancer, han kämpade, hans lillebror kämpade, hans föräldrar kämpade, men kampen mot den otäcka sjukdomen förlorades. Tristan var bara 11 år när han somnade in. 

Jag har länge funderat på hur jag skulle kunna stötta och hjälpa till. Jag vet hur det är att förlora någon som står en nära i cancer, men tanken svindlar när det handlar om att man som förälder förlorar sitt barn i denna fruktansvärda kamp.

När Tristans mamma Sofia kontaktade mig på Instagram efter att ha sett mina bilder föddes tanken på att kanske skulle jag kunna hjälpa till och bidra. Bilden som nu fått namnet ”Angel Wings 1” är unikt skapad för att i Tristans namn stötta Barncancerfonden Västra. 20 kronor per såld bild går till denna ideella förening som arbetar för att ge stöd och en känsla av sammanhang till drabbade barn och familjer. 

Angelwings1_HannaWendelbo

Angel Wings 1 har en upplaga på 300 exemplar, samtliga signerade och numrerade av mig, Hanna Wendelbo-Hansson. Formatet är A5, och tryckt på 300 gr Munken Pure. När upplagan är slut trycker jag inte upp fler av detta motiv.

Priset är 159 kr/st +porto. Du reserverar ditt exemplar genom att maila mig på hanna@hannawendelbo.com därefter får du betalningsinformationen. Om du skyndar på med din order så ska vi göra allt vad vi kan för att du ska få dina vingar före julafton!

Vår vision är att utrota barncancer. Det kommer att krävas mycket av många för att nå dit. Och det kommer att ta tid. Genom att stötta detta initiativ kan du bidra till att fler änglar fortsätter vandra på vår jord. 

/Hanna Wendelbo