kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

NOT MY ARMS CHALLENGE-MÅLA AKVARELL UTAN MINA EGNA HÄNDER!

Hanna Wendelbo

Not-My-Arms-Challenge-Akvarell

Har du hört talas om fenomenet Not My Arms Challenge? Det vill säga att du ska göra en sak men du ska använda någon annans händer? Och personen som händerna sitter fast på ser inte vad han gör… Japp, jag har testat detta tillsammans med fitnessprofilen D-Flex och det var ett äventyr med många dimensioner kan jag avslöja!

Not-My-Arms-Challenge-Hanna-Wendelbo
HannaWendelbo-DFlex-Brillbee
Brillbee-Not-My-Arms-Challenge-HannaWendelbo

Akvarell är den teknik jag brukar rekommendera för den som vill börja måla och uttrycka sig kreativt. Anledningen är att det är en teknik som inte behöver speciellt mycket utrustning eller utrymme och materialet är inte speciellt kostsamt. Dessutom gör akvarellen lite som den själv vill, det är omöjligt att styra och därför är det bara att gilla läget med resultatet.

Brillbee-Akvarelle
DFlex-Not-My-Arms-Challenge-HannaWendelbo

Men om man ska måla akvarell med någon annans händer som till råga på allt inte ser ett skit, hur blir resultatet då? Väldigt roligt kan jag intyga! Jag och D-Flex blev utmanade av Brillbe där både jag och David har onlinekurser att göra en Not-My-Arms-Challenge, och tävlingsmänniskor som vi är båda två sa vi: -”Challenge accepeted!”

Under en förmiddag i en studio i Stockholm spelade vi in vår utmaning och resultatet finns nu att beskåda. Se filmen nedan och se hur det gick… Jag bjuder på den!

DFlex-HannaWendelbo-Not-My-Arms-Challenge
DFlex-Akvarelle

Visst blev vår akvarell ett riktigt konstverk? D-Flex är verkligen en naturbegåvning på att måla.

Om du också vill lära dig måla, kanske med dina egna händer (!) så vill jag tipsa om min onlinekurs Kickstarta Din Kreativitet som bland annat innehåller kapitel där jag lär dig teknikerna akvarell, gouache och tusch. Just nu och fram till den 31 oktober är det 15 % höstrabatt med värdekoden “HÖST” i kassan. Passa på och lär dig något nytt i höst!

HannaWendelbo-Måla-Akvarell

Och sedan till den stora frågan: Antar du utmaningen att göra en Not My Arms Challenge?

// Hanna