kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

KICKSTARTA DIN KREATIVITET-KOLLA IN MIN KURS I SAMARBETE MED BRILLBEE!

Hanna Wendelbo

HannaWendelbo-formgivare.jpg

Det finns många föreställningar om vad kreativitet är. Men alla, jag säger alla (!) kan träna upp sin kreativitet. För mig handlar kreativitet om att uttrycka sig och att göra det med ett eget personligt avtryck. 

akvarell-luktärt.jpg

Det finns sätt och metoder för att locka fram just den här kreativiteten inom sig. I kursen "Kickstarta din kreativitet- lär dig skapa med enkla tekniker" som jag har tagit fram i samarbete med Brillbee visar jag olika tekniker, alla enkla och inte speciellt dyra. Dessutom är de enkla att plocka med sig om man vill sitta och jobba på ett härligt inspirerande ställe, som stranden eller caféet. För att gå kursen behöver du varken förkunskaper eller dyra material, men däremot ett stort mått av nyfikenhet på att utforska vad just du kan uppnå med din kreativitet!

Akvarell-grunduppsättning-färger.jpg

Genom åren har jag fått så många frågor om hur jag gör, vilket material jag använder eller hur man ritar ett mönster. I den här kursens har jag samlat alla dessa frågor för att ge riktigt bra, pedagogiska, genomarbetade svar. Genom kursen visar jag dig hur man kan skapa fina saker med relativt små medel. I de olika kapitlen går jag igenom hur jag jobbar med akvarell, gouache och bläck. Jag visar mina knep för att skapa mönster och självklart delar jag med mig av min kunskap om att skapa blomstermandalas. 

höstmandala-svart.jpg

Med kunskap om dessa grundläggande tekniker kan du sedan vidareutveckla dina egna tankar och förverkliga dina idéer, här får du basen för att komma igång! 

I kursen ingår även unika förlagor och mallar som ska hjälpa dig att komma igång i ditt skapande. Du får tips på material och steg-för-steg-instruktioner så att du själv kan skapa egna dekorationer, presentförpackningar, inbjudningskort, illustrationer och mönster. 

Reservage_material.jpg

Om kreativiteten tryter har jag gjort ett helt kapitel med handfasta råd om hur man kommer vidare och utmanar sig själv. Efter att ha jobbat som designer i snart 18 år så vet jag att just detta är något man verkligen kan behöva ibland!

Även om du inte har ett kreativt yrke mår vi alla bra av att bejaka vår kreativitet, det kommer att öppna upp för ett nytt synsätt på de mest vardagliga företeelser och ge välbefinnande på daglig basis.

Gouache_penslar.jpg

Lär dig skapa som en mönsterdesigner och upptäck hur vilsamt, tillfredsställande och roligt det är att öva upp sin kreativitet! Allt detta får du för 349 kr, ett fynd om jag själv får säga! Vill du köpa kursen "Kickstarta din kreativitet-lär dig skapa med enkla tekniker" hittar du den här hos Brillbee. 

// Hanna Wendelbo