kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

VÄLKOMMEN PÅ KRANSBINDNINGS-WORKSHOP!

Hanna Wendelbo

Hanna_Wendelbo_kransbindning_workshop

Torsdagen den 15 december välkomnar jag dig till en härlig och inspirerande kväll i Kungsbackas absolut mysigaste inredningsbutik Cosa Home Stories. Jag visar dig hur du binder en vacker krans med säsongens närodlade vintergröna, smakar på riktigt god julfika och har det väldigt trevligt. Vi håller på mellan 19-21. Biljetter köpes i förväg genom att du skickar ett mail till hanna@hannawendelbo.com. I priset 595 kr ingår allt material till din krans, julfika och massor med inspiration.

Hanna_Wendelbo_krans

Vi binder på halmkransar, för att få det där härliga, tjocka bulliga utseendet. Möjligt är att du även hinner göra en krans på en galge (kika på mitt Instagram så ser du), jag visar dig hur denna kväll.

Cosa_Home_Stories

Anna på Cosa Home Stories har fina extraerbjudande i butiken denna kväll, bara för oss, så passa på att handla dina julklappar vid detta tillfälle!

Till Kungsbacka tar du dig enkelt från Göteborg. Västtåget från Göteborgs Central avgår kl 18:30, och från Kungsbacka station är det endast en kort promenad på 5 minuter till butiken. 

Hanna_Wendelbo_green_wreath.jpg

Man kan inte ha för många kransar, är min devis! Vem vill inte ha en ny fin krans till ytterdörren nu när julveckan går in i sitt crescendo?

Skynda dig att säkra en plats, deltagarantalet är starkt begränsat och det är först till kvarn som gäller. Vi kan lova en inspirerande och riktigt mysig afton i en fantastiskt härlig miljö! Hjärtligt välkommen!

/Hanna Wendelbo