kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till order@hannawendelbo.com 

35 Trädgårdsvägen
Hallands län, 434 91
Sweden

0702938090

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

ETT VINTRIGT VYKORT FRÅN ÅRE

Hanna Wendelbo

Scoterled_Åre.jpg

Just som vårtecken börjar poppa upp i min trädgård här på Västkusten i norra delarna av Halland, så drog jag iväg till ett magiskt vintervackert Åre för att njuta av en några härliga dagar med winterworkation och unconferans tillsammans med medlemmar i Influencers of Sweden. Och vilka dagar sedan!

Åreguiderna_scoutertur.jpg

En winterworkation är precis som det låter lika delar semester som jobb, men har man roligt så flyter det ihop till en enda härlig röra! Just scoterturen med Åreguiderna till Fröå gruva tillhörde semesterbiten, men jag hade turen att teama upp med Caroline Frankesjö, som är fantastiskt duktig fotograf. Jag tog chansen att fråga om ett par inställningar på kameran och på så sätt var det en väldigt utbildande skotertur, ibland har man verkligen flax! 

Scouterhjälm.jpg
Scoteråkning_på_is.jpg
Scoutertur_granar.jpg

Himlen var molnig och snön hängde i luften och släppte ett par flingor ibland. Landskapet blev grafiskt rent nästan som i gråskala, med de där härliga accentfärgerna som verkligen poppade ut. Massa tankar om färgsättning in på inspirationskontot alltså!

Fröå_Gruva_Åre.jpg
Jämtlandsträ.jpg
Fröå_Gruva_Pumphuset.jpg

Dessa vackra gamla byggnader uppe vid Fröå Gruva. Tänk träet som har vårdats och åldrats med sådan skönhet. Jag kan inte bli annat än fascinerad. Och snön! Så full av massa små fina formationer av kristaller, tänk vad naturen kan skapa!

Frostig_björkkvist.jpg

Det magnifika landskapet som Årefjällen erbjuder inbjuder verkligen till att försöka fånga dess skönhet med kameran. Jag tog följe igen med Caroline när vi fick lite ledigt den andra dagen också och tog den pittoreska bergbanan upp till Fjällhotellet med dess magnifika utsikt över Åresjön. Spännande att komma upp en bit på fjället och kunna peka ut vårt hotell Holiday Åre Club som ligger så perfekt precis mellan tågstationen och Åresjön. 

Där nere på hotellet höll vi även vår Unconference som går till på så sätt att en grid sätts med olika slottar och sedan får deltagarna hugga en tid där man vill förmedla sin kunskap och erfarenhet på. Varenda en av dessa miniföreläsningar var så extremt lärorika och intressanta. Ibland kan man känna att bördan man bär är man ensam om, men delar man med sig får man veta att fler är i eller har varit i samma situation och man får kunskap med sig om hur man kan gå vidare, inte sant eller hur? 

Åre_bergbana.jpg
Årefjäll.jpg
Utsikt_från_Åre.jpg

Naturen och landskapet tog tag i mig och landade så klart i skissblocket. Granar, att de kan vara så fascinerande!

HannaWendelbo_teckning.jpg

Om du vill läsa mer om vår workation kika in hos Träningsglädje, Bucketlife och Emilia Westerström

Må gott!

// Hanna