kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

LAMBI-NYTT MÖNSTER PÅ GÅNG!

Hanna Wendelbo

Lambi_HannaWendelbo_Blue

Snart ska jag få lov att berätta och visa mitt första jobb som frilansdesigner. I början på maj kommer nämligen det mönster som jag har ritat för Lambi som hamnar på toalettpapper och hushållspapper ut i butik. Mönstret är hemligt ett par dagar till men bilderna kan kanske ge dig en känsla för vad som komma skall?

Lambi_HannaWendelbo_Inspiration

Ser framemot lanseringen och så nyfiken på mottagandet!

/Hanna Wendelbo

MÅLA PÅSKÄGG

Hanna Wendelbo

EasterEgg_HannaWendelbo_blomma

Påsken är en av mina favorit-högtider. Det är då våren på riktigt gör sitt intåg och vi gör vårt bästa för att  fira in den med  familj och vänner utan så mycket krav och traditioner.

Men en stor tradition finns och det är att måla ägg, den gör jag inte avkall på! I min familj har det sedan jag var mini obligatoriskt att på påskaftons förmiddag samla alla i köket och måla ägg så att det står härliga till. Alla mina systrar, mamma och pappa deltar med liv och lust i att dekorera äggen. Stämningen där i köket brukar bli varm, uppsluten och koncentrerad. Som en stunds mindfulness tillsammans innan vi ska sätta oss ner och njuta den goda påskmaten. Alla mina 3 systrar och för den delen numera även våra barn är väldigt kreativa och det brukar bli de mest fantasifulla ägg man kan tänka sig!

Påskägg_HannaWendelbo_måla

I år tog jag ut glädjen att få dekorera i förtur och målade ägg gjorda av trä. Först målade jag de trärena äggen med en matt färg, för att de skulle likna riktiga ägg. Och därefter målade jag av hjärtans lust med matt dekorfärg.

Påskägg_HannaWendelbo_design

Det blev nästan som en skissprocess för mig. Helt kravlöst dekorerade jag ytan med blommor och blad och vad som föll mig in!

Påskägg_HannaWendelbo_Fågel

Självklart fylldes ett par ägg även med motiv av fåglar. Svårt att motstå när koltrasten sitter utanför fönstret och joddlar sig igenom de ljusa vårkvällarna.

HannaWendelbo_Påskägg_Designhjälpen

Ett ägg la jag ut på försäljning hos Designhjälpen, mitt och min mans pro-bono initiativ på Instagram. Designhjälpen har vi drivit tillsammans sedan september 2015 och samlat in mer än 600.000 kr som bland annat gått till Röda Korset och deras hjälp på plats i det krigshärjade Syrien. Ägget såldes på ett par sekunder och finns nu hos Erick i Stockholm.

EasterEgg_HannaWendelbo_flowers

Önskar dig en riktigt GLAD PÅSK och hoppas att du får möjlighet att dekorera riktigt många ägg!

 

/Hanna Wendelbo

FAVORIT I REPRIS: BLOMSTERMANDALA WORKSHOP MED MERCEDES BENZ

Hanna Wendelbo

Mercedes_Benz_PopUp

Den 20 april kl 18-20 är det dags för Mercedes Benz att bjuda in till en blomstermandala workshop med mig i Stockholm igen! En favorit i repris, helt enkelt. De två kvällarna i januari i samband med Formex blev snabbt fullbokade så nu kommer chansen åter. Jag utlovar en kreativ kväll i blombladens förtrollade värld.

MercedesBenz_HannaWendelbo

I en inspirerande workshop lär jag ut hur man gör en blomstermandala och varför man mår så bra av att göra det. Jag visar också hur man förevigar sitt blomsterpill och roliga appar i smartphonen som gör att man kan leka med sina bilder på många roliga sätt!

Blomstermandala_MercedesBenz
Mercedes_Benz_Blomstermandala_Workshop

Att skapa blomstermandalas är både rogivande och kreativitetsstärkande, en riktig energiborst som får vårkänslorna att spritta. Även denna gång kommer vi att jobba med blommor i säsong från Blomsterfrämjandet.

Blomsterfrämjandet_mercedesBenz

Under kvällen får du prova att skapa de mest fantastiska blomstermandalas genom att plocka sönder blommor ner till sina minsta beståndsdelar, iaktta dem och sedan placera ut dem i olika vackra mönsterformationer. Jag kommer ge dig tips och tricks för att ta bästa bilden på ditt blomsterpill. För dig som vill posta bilder i sociala medier delar vi med oss under hashtaggen #mercedespopupse 

Blomstermandala_Workshop
Mercedes_Benz_Blomsterpill_HannaWendelbo

De två inspirationskvällarna som var i samband med Formex i januari blev snabbt fullbokade så är du sugen skynda dig att boka genom att skicka ett mail till ulrika.gorefalt@plodder.se Mercedes Benz bjuder på workshopen, men platserna är begränsade, så tveka inte!

HannaWendelbo_mercedesBenz

Jag hoppas att vi ses i Stockholm den 20 april!

/Hanna Wendelbo