kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

IMG_8761.JPG

Referenser

Här kommer en referensbank att byggas med länkar till tidigare mönster jag formgivit

med inspiration från naturen

 Höstmandala

Höstmandala

 

Mitt namn är Hanna Wendelbo-Hansson och jag har jobbat med design sedan jag gick ut HDK 2001. Min passion är blommor och mönster, gärna i kombination. Jag har jobbat med tapeter i flera år och satt min prägel på flertalet tapetföretag på marknaden.

 

God Design

Hållbarhet så väl för ögat som för miljön är god design för mig. Det organiska och det som naturen har att erbjuda som inspiration formar ofta mina mönster.

 

Föreläsningar och Workshop

Jag är en van föreläsare och diskuterar gärna färg, form och trender. Trendföreläsningar har jag bland annat presenterat på Stockholm Furniture Fair och Oslo Design Fair.

Workshop, där fokus ligger på kreativitet, håller jag gärna i form av blomsterpill. Uppdragsgivare har tex varit det kreativa nätverket Jane Gbg och Mercedes Benz. Läs mer HÄR.

Designhjälpen

I september 2015 startade jag och min man Martin initiativet @designhjalpen (9.600 följare) på Instagram. Formgivare bidrar med produkter som vi sedan lägger ut på kontot. Intäkterna, mer än 500.000 kr hittills, går oavkortat till Röda Korset och deras hjälp på plats för våra medmänniskor i Syrien. Vill du som designföretag eller formgivare synas i detta sammanhang skicka ett mail till designhjalpenofficial@gmail.com så berättar vi mer.