kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

FAVORIT I REPRIS: BLOMSTERMANDALA WORKSHOP MED MERCEDES BENZ

Hanna Wendelbo

Mercedes_Benz_PopUp

Den 20 april kl 18-20 är det dags för Mercedes Benz att bjuda in till en blomstermandala workshop med mig i Stockholm igen! En favorit i repris, helt enkelt. De två kvällarna i januari i samband med Formex blev snabbt fullbokade så nu kommer chansen åter. Jag utlovar en kreativ kväll i blombladens förtrollade värld.

MercedesBenz_HannaWendelbo

I en inspirerande workshop lär jag ut hur man gör en blomstermandala och varför man mår så bra av att göra det. Jag visar också hur man förevigar sitt blomsterpill och roliga appar i smartphonen som gör att man kan leka med sina bilder på många roliga sätt!

Blomstermandala_MercedesBenz
Mercedes_Benz_Blomstermandala_Workshop

Att skapa blomstermandalas är både rogivande och kreativitetsstärkande, en riktig energiborst som får vårkänslorna att spritta. Även denna gång kommer vi att jobba med blommor i säsong från Blomsterfrämjandet.

Blomsterfrämjandet_mercedesBenz

Under kvällen får du prova att skapa de mest fantastiska blomstermandalas genom att plocka sönder blommor ner till sina minsta beståndsdelar, iaktta dem och sedan placera ut dem i olika vackra mönsterformationer. Jag kommer ge dig tips och tricks för att ta bästa bilden på ditt blomsterpill. För dig som vill posta bilder i sociala medier delar vi med oss under hashtaggen #mercedespopupse 

Blomstermandala_Workshop
Mercedes_Benz_Blomsterpill_HannaWendelbo

De två inspirationskvällarna som var i samband med Formex i januari blev snabbt fullbokade så är du sugen skynda dig att boka genom att skicka ett mail till ulrika.gorefalt@plodder.se Mercedes Benz bjuder på workshopen, men platserna är begränsade, så tveka inte!

HannaWendelbo_mercedesBenz

Jag hoppas att vi ses i Stockholm den 20 april!

/Hanna Wendelbo

PASSIONEN FÖR ATT DEKORERA

Hanna Wendelbo

HannaWendelbo_äggmålning

Påsken kan vara min favorithögtid. Dels så är den inte så fast i traditioner, men får göra lite som man vill och dels är påsken också den verkliga starten på våren. En annan härlig sak med just påsken är att man helt ohämmat får lov att dekorera ägg. Och är det något jag passionerat älskar så är det att måla dekor!

HannaWendelbo_reservage_ägg

På sistone har jag jobbat en hel del med reservage när jag målat mina mönster och bilder och se där, det funkar tydligen på ägg med!

HannaWendebo_Bläckblå_ägg

Äggen målade jag på rikligt med bläck. Färgkombinationen vitt och blått är mig för evigt kär.

HannaWendelbo_målade_ägg

Så här blev resultatet av den lilla workshopen. Tre av äggen har jag målat, ett har min fantastiska designkollega Anna Elzer Oscarsson målat och ett har min 6-åring målat. Kan du gissa vem som har gjort vilket?

Får ser hur jag dekorerar äggen till påsken, nu har jag börjat värma upp i alla fall!

/Hanna Wendelbo

BLOMSTERMANDALA-WORKSHOP I SKÅNE

Hanna Wendelbo

Hjärtligt välkommen på Blomstermandala-workshop den 22 maj i samarbete med Skumpa & Spalje och Hemslöjden i Skåne. Kvällen börjar med mat, dryck och en inspirerande föreläsning om hur du kan maxa din kreativitet. Därefter sätter vi igång med att plocka sönder säsongens blommor ner till sina beståndsdelar för att sedan dekonstruera dem och skapa blomstermagi.

Jag kommer ge dig handfasta tips på hur du lägger ut blombladen med olika metoder och kreativa Appar på din smartphone som ytterligare kan förstärka ditt skapande.

Kvällens mat presenteras av matkreatör Susanna Bill, som driver Susannas Mat i Malmö. 

Biljetter till eventet köper HÄR, senast den 8 april. Antalet platser är begränsat så vänta inte för länge med din anmälan!

Blomsterpillet fungerar som en kreativ katalysator, och riktar sig inte bara till dem som har kreativa yrken utan även till dig som vill få in mer kreativitet i ditt vardagliga liv. Vi fokuserar på görandet, processen, eller tänka-utanför-boxen som man brukar säga. 

När man uppmanas att blomterpilla jobbar man med alla sinnen, inte minst känseln, lukten och synen. Sinnen som man mår bra av att träna upp. Koncentrationen måste vara fullständig på det man har framför sig och på så sätt blir det en mindfullness övning i sig.

Det tacksamma med att jobba med blomblad är att allt blir vackert. Olika former, färger och ytor finns i växtmaterialet vilket gör att man tvingas att stanna upp och reflektera. Jag kan lova en kväll fylld av inspiration, kreativitet och nya tankar!

Vill du kika på hur det såg ut när jag gjort liknande event kika HÄR och HÄR.

Hoppas vi ses!

/Hanna Wendelbo