kontakta mig

vill du komma i kontakt med mig använd formuläret här bredvid eller skicka ett mail till hanna@hannawendelbo.com 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

LAMBI-NYTT MÖNSTER PÅ GÅNG!

Hanna Wendelbo

Lambi_HannaWendelbo_Blue

Snart ska jag få lov att berätta och visa mitt första jobb som frilansdesigner. I början på maj kommer nämligen det mönster som jag har ritat för Lambi som hamnar på toalettpapper och hushållspapper ut i butik. Mönstret är hemligt ett par dagar till men bilderna kan kanske ge dig en känsla för vad som komma skall?

Lambi_HannaWendelbo_Inspiration

Ser framemot lanseringen och så nyfiken på mottagandet!

/Hanna Wendelbo